Kohti unelmia

Tänään, heinäkuun kahdeskymmenesensimmäinen, on hyvä päivä tavoitella unelmia. Aivan yhtä hyvä, kuin vuoden jokainen muukin päivä. Nyt on pari kuukautta siitä, kun aloin kypsytellä ajatusta omasta henkilökohtaisesta nettisivusta, domainista ja omiin ajatuksiini keskittyneestä blogista. Harjoitusta näistä kaikista on jo, teinivuosina tuli ylläpidettyä jos jonkinlaista sivustoa ja blogia, mutta aivan tällaista ei kertaakaan. Tämä blogi tulee keskittymään politiikkaan, huomaamiini epäkohtiin, ehkä jopa kirja-arvosteluihin ja kaikkeen muuhun minkä koen sopivaksi.

Kuka minä sitten olen? Justiina Kaleva, pari päivää sitten kaksikymmentäviisi vuotta täyttänyt nuori nainen joka on selvinnyt vaikka välillä oma itsekin on halunnut toista. Koulukiusattu ja sen psyykkisten seurausten kanssa kamppaileva oman tiensä kulkija, joka kouluttautui koulunkäynninohjaajaksi auttaakseen jokaista itsensä kanssa kipuilevaa lasta. Haaveena tulevaisuudessa on opiskella sosionomiksi ja lopulta sosiaalityöntekijäksi, jotta voi varmistaa lasten oikeuksien toteutuvan. Tämän lisäksi pyrkimys on vielä vaikuttamaan poliittisesti omaan kuntaan, rakkaaseen Seinäjokeen, sekä ehkä jonain päivänä koko maahan. Sen näkee sitten.

Kaiken tuon vakavuuden alta löytyy toki myös se Harry Potter -obsessoitunut vähän hassu aikuinen, joka kirjoittaa fanifiktiota ja väittelee internetseissä siitä kuuluuko Harryn olla Ginnyn vai Ronin kanssa. Sama aikuinen, joka kerää kirjoja ja tekee kuvakollaaseja kavereistaan. Sellainen, joka rakastaa puujalkavitsejä, Rölliä ja riisiä currykanakastikkeella. Kosmetiikka, sekä ihon- että hiustenhuolto sekä meikkaaminen, ovat harrastuksia. Kiharatukkainen äitinsä peikkolapsi, joka pitää sisäistä lastaan elossa ymmärtääkseen kohtaamiaan lapsia. Tuleva kummitäti, joka ottaa jokaisen ystävän lapset kuin omikseen ja pyrkii auttamaan kuin vain voi.

Tämän ensipostauksen loppuun laitan suosikkisanoittajani ajatelman, joka on myös aika hyvä elämänfilosofia.

Elämä on pitkä puutelista,
se silloin tällöin täyttyy suudelmista
elämä on elämää varten annettu
ja se on ihanasti sanottu

Gösta Sundqvist

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s